DPS: Demokrate drugome jamu kopale, pa sami u nju upali

Demokrate, preciznije „balkanski špijuni“ političke scene Crne Gore, uhvaćeni u sramotnoj raboti prisluškivanja privatnog razgovora dvoje ljudi, danima hoće DPS da uvuku u svoje blato. Shvatamo da vam je pozicija nezgodna jer ne samo što je nezakonito, nego je i bijedno špijati i denuncirati, ali ćete morati da snosite moralne i pravne posljedice za to nedjelo.

Uzalud je svaka zamjena teza, komično je izigravanje žrtve i sramno podnošenje prijave protiv osobe čija ste vi prava ugrozili. Samo neko neznaven, a moramo dodati, – i glup, mogao je da vas savjetuje da pojas za spašavanje tražite u podnošenju krivične prijave zbog – privatnog mišljenja. Lijepo ste pred čitavom javnošću pokazali kako vi vidite demokratiju i slobodu u Crnoj Gori – i hvala vam na tome. Uzalud se pravite, kako nijeste svjesni onoga što ste uradili. Patetično je naricanje nad sopstvenom sudbinom, i vječito izigravanje žrtve. Pleli ste špijunsku mrežu, okliznuli se i sami u nju pali, tako da svo ovo batrganje, samo otkriva ko ste i šta ste.

I na kraju, samo nemojte vi o nacionalizmu…. Perjanice vaše stranke su ljudi koji proklinju neistomišljenike, diskriminatorski, podstaknuti mržnjom poručuju kome je mjesto na Lovćenu a kome ne. Vaši osnivači su, kad su bili malo mlađi i naoštreni da zatiru sve što nije na liniji najgoreg šovinizma, osnivali su Sedmi bataljon i regrutovali pripadnike te zloglasne formacije.

Kada već pravite paralele sa Šešeljem, nadamo se da vam je jasno da je u istoriji ovih prostora jedino on devedesetih uradio nešto toliko nečasno što i vi – podnio krivičnu prijavu protiv novinara “Vremena” iz sličnih razloga. Tako da bi se reklo kako ste vi baš na njegovom „pravom putu“.

Cio ovaj vaš nečasni špijunski opus, da se sažeti u izreci – ko drugome jamu kopa sam u nju upadne. Trenutno ste u jami sramote i špijuniranja, i što više iz nje zapomažete, mijenjate teze i pokušavate da se vadite na DPS, to vam je položaj teži.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član