DPS: Davljenik se za populizam hvata

Gospodo Demagozi, radujemo se svakom vašem saopštenju, budući da svakodnevno potvrđujete da je demagogija jedini osnov i konstanta vaše  politike. Poslije debakla koji ste doživjeli u ovoj izbornoj kampanji, od toga da vam odbornici bježe sa liste, preko bizarnih mizoginih i homofobnih spotova,  upadanja u kuće nepoznatih ljudi od Mojkovca do Kujave, vrtoglavog pada političkog rejtinga, riješili ste da spas potražite (gdje biste vi drugo?)  u demagogiji i populizmu.

Uzalud su vam pokušaji da dužinom saopštenja prikrijete zamjenu teza oko privilegija i novca koje bez ijednog radnog sata, uzivate. Jeftinu  Demagogiju ostavite kada budete trazili alibi za poraz,  a sada nam odgovorite na pitanja:
1. Koliko novca svakog mjeseca primaju vaši poslanici?
2. Koliko su do sada novca primali vaši poslanici iz prethodnog mandata?
3. Zašto ste osnovali poslanički klub ukoliko se nećete vraćati u Parlament ni po koju cijenu? Da li da biste na osnovu kluba, osim plata, izvukli od građana i nadoknade za poslanički klub ili imate neko drugo objašnjenje?
4. Koliko novca dobijate svakog mjeseca za nerad vašeg poslaničkog kluba?

Ove odgovore traže građani, čiji novac trošite. Ne vrijedi vam ni demagogija, ni populizam, jer nemate objašnjenje zašto ste vi i vaša družina privilegovani u odnosu na sve druge građane, pa za nerad izvlačite milione iz džepova onih koji su vam povjerili glas da biste ih predstavljali u Parlamentu.
 
Služba za informisanje Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član