DPS Danilovgrad: Uvjereni smo da će Bošković uspješno voditi Danilovgrad

Na danas održanoj sjednici Skupštine opštine Danilovgrad, za predsjednika Opštine je izabran Branko Bošković.

Bošković je inženjer brodskih komunikacija. Dugo je radio u KAP-u, prvo kao predsjednik Skupštine sindikata, a potom i kao dežurni inženjer u fabrici. On 2010. godine ulazi u privatni biznis, te osniva firmu koja se bavi maloprodajom i veleprodajom zdrave hrane, koja i danas uspješno posluje.

“Bošković je čovjek koji već godinama živi i uspješno radi u Danilovgradu. Mnogo puta do sada je djelima dokazao da grad na njega može da računa”, kazali su iz Opštinskog odbora DPS Danilovgrad.

Sigurno je da će Bošković sa svojim timom nastaviti započete projekte, ali i kreirati nove sadržaje i platforme koje su potrebne za unapređenje kvaliteta života u našem gradu.

“Vjerujemo da će zahvaljujući menadžerskim sposobnostima koje posjeduje, Danilovgrad na neki inovatotivan način uspjeti da prezentuje kao povoljnu investicionu zonu, te da će tako jačati ekonomiju grada na zadovoljstvo naših sugrađanki i sugrađana”, poručili su oni.

Za potpredsjednika Opštine imenovan je Darko Mrvaljević, pravnik, koji je godinama zaposlen u Opštini Danilovgrad kao koordinator za IPA projekte.

Opštinski odbor DPS u Danilovgradu zahvaljuje prethodnoj predsjednici Zorici Kovačević na svemu što je uradila za vrijeme svog mandata za dobrobit grada, za uspješno vođenje opštine kroz odgovorno djelovanje na polju razvojnih projekata u svim sferama.

U krajnjem, upućujemo čestitke Boškoviću i Mrvaljeviću uz jasnu poruku da smo sigurni da će nastaviti da krče put ekononskom, turističkom, kulturnom i svakom drugom obliku razvoja Danilovgrada.

Opštinski odbor DPS Danilovgrad 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član