DPS Danilovgrad: Rješavanje stambenog pitanja danilovgradskim porodicama, odraz brižnog odnosa lokalne vlasti prema građanima

Prijemom članova porodica kojima će uskoro biti riješen problem krova nad glavom, Opština Danilovgrad najavila je skori početak radova na izgradnji objekata za stanovanje u okviru Regionalnog stambenog projekta.

Da nastavlja dobru praksu koju učešće u ovom projektu donosi, dokazuje i činjenica da je i prije dvije godine rukovodstvo naše opštine pružilo neophodnu podršku porodicama koje su aplicirale za rješenje stambenog pitanja u okviru ovog projekta za koji je na državnom nivou bilo izdvojeno 1,2 miliona eura.

Da socijalna politika nije i ne smije biti zanemarena, te da predstavlja najhumanije polje političkog djelovanja, dokazuje i činjenica da će kroz 7 mjeseci, kako je najavio izvođač, od dana početka radova, 4 danilovgradske porodice dobiti ključeve od svog toplog doma.

Opština Danilovgrad predvođena DPS-om nastaviće da svojim radom obezbjeđuje uslove za što bolji, jednostavniji i lakši život građanki i građana, te pokazivati posebni senzibilitet za probleme s kojima se suočavaju ranjive kategorije društva.

Opštinski odbor DPS Danilovgrad

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član