DPS Danilovgrad: Jovanović izabran za novog predsjednika Opštinskog odbora naše partije

Na sjednici Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Danilovgrad, koja je održana večeras, za predsjednika je jednoglasno izabran Radoslav Musa Jovanović.

Nakon imenovanja, u svom obraćanju, Jovanović je zahvalio članovima Opštinskog odbora na ukazanom povjerenju, te istakao da mu je čast jer će se zajedničkim snagama boriti za ciljeve koji su zacrtani programom Demokratske partije socijalista.

“Očuvanje vrijednosti građanskog društva, kao zajedničkog doma svih nas, bez obzira na nacionalno, vjersko ili bilo koje drugo opredjeljenje, poštovanje vladavine prava, unapređenje ekonomskih uslova za dalji razvoj naše opštine, samo su nekih od brojnih ciljeva partije u narednom periodu”, poručio je Jovanović.

Jovanović je rođen 1955. godine u Danilovgradu. Završio je Gimnaziju “Stojan Cerović” i Pravni fakultet u Podgorici.

Radni odnos zasnovao je u Skupštini opštine Danilovgrad, u kojoj je obavljao poslove sekretara za narodnu odbranu. Takođe, bio je član Izvršnog odbora SO Danilovgrad.

Od 1991. do 2021. godine obavljao je funkciju direktora JU “Dom učenika i studenata” u Podgorici. Svoju karijeru temeljio je na radu sa mladima za koji je dobio više nagrada i društvenih priznanja.

Sjednici su prisustvovali i koordinator ispred Predsjedništva DPS-a prof. dr. Draško Došljak, i koordinator ispred Izvršnog odbora za našu opštinu Slobodan Filipović.

Opštinski odbor DPS Danilovgrad

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član