DPS Danilovgrad: Ekstremne temperature i isključenja struje preko 8 sati ugrožavaju normalno funkcionisanje stanovnika Danilovgrada

Na zahtjev velikog broja građana opštine Danilovgrad odlučili smo da se obratimo CEDIS-u da svoje planske aktivnosti prilagodi ekstremnim temperaturama i isključenja struje na teritoriji opštine značajno redukuje i prilagodi trenutnim okolnostima.

Planskim najavljenim aktivnostima se vrši rekonstrukcija mreže po više sati, a u nekim djelovima opštine i preko 10, što direktno ugrožava sva, a posebno staračka domaćinstva, koja ne mogu koristiti rashladne klima uređaje, rashladnu tehniku za čuvanje namirnica, a kao najveći problem tokom isključenja struje dolazi do nemogućnosti napajanja vodom.

Zalažemo se i podržavamo stalne rekonstrukcije elektro mreže, ali to treba raditi u kraćim i za građane podnošljivijim vremenskim periodima, makar ne u ovom terminu, narednih dva mjeseca, kada su vremenski uslovi teški za preživljavanje.

Takođe, apelujemo na DOO „Vodovod i kanalizaciju“ Danilovgrad da prilikom nestanka struje obezbijede odgovarajuće uređaje i sisteme kako bi obezbijedili normalno funkcionisanje vodovodnog sistema, tj. obezbijedili stanovnicima Danilovgrada stalnu vodu.

Opštinski odbor DPS Danilovgrad

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član