DPS Danilovgrad: Dodjelom stanova lokalna vlast nastavlja da poboljšava uslove života najugroženijim građanima

Da Opština Danilovgrad vodi računa o najranjivijim kategorijama društva, govori i činjenica da su juče dodijeljeni stanovi licima koja se suočavaju sa egzistencijalnim problemima.

Ovim činom nastavljena je dobra praksa, koja je kroz tri godine obuhvatila dodjelu 19 stambenih jedinica, te ukazala na to da lokalna samouprava pažljivo osluškuje probleme s kojima se naši sugrađani suočavaju, te pronalazi način da pomogne onima kojima je pomoć prijeko potrebna.

Odgovornost svake lokalne uprave leži u posvećenom bavljenju socijalnom politikom, a upravo rukovodstvo Opštine Danilovgrad pokazuje senzitivnost prema onim članovima društvene zajednice čiji su problemi daleko kompleksniji od dnevno-političkih prepucavanja.

Brižni odnos grada manifestuje se i kroz funkcionisanje dnevnih centara, narodne kuhinje i socijalnog štanda koji stoje na usluzi svima koji se nalaze u stanju socijalne potrebe.

Lokalna uprava predvođena DPS-om nastaviće sa realizacijom ovih i sličnih projekata, a sve u cilju obezbjeđivanja što adekvatnijih uslova za život svih onih koji su svoj dom naši u našem gradu.

Opštinski odbor DPS Danilovgrad

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član