DPS: Da je SDP odgovorna, Crna Gora bi odavno imala drugi blok TE Pljevlja

Da je Socijaldemokratska partija kojim slučajem vodila dosljednu i odgovornu politiku, umjesto što je preko noći mijenjala mišljenje o sprovođenju odluka u čijem kreiranju je i sama učestvovala, Crna Gora bi odavno imala drugi blok TE Pljevlja, a građani tog grada završen proces toplifikacije.

Ali javnost je već navikla da ova partija svoju politički snagu pokazuje izigravanjem nekakvog glasa razuma, ne shvatajući da je tako samo izigrala povjerenje crnogorskih građana. Zato je SDP tu gdje je – u procesu nestajanja sa političke scene. Ipak, ostaće po nečemu i upamćena: po opstrukcijama kojima je, sve u navodnom interesu građana,  blokirala niz značajnih investicionih projekata i predloga zakona.
Prioritet ove, kao i prethodnih Vlada jeste II Blok termoelektrane u Pljevljima. No, SDP-ov prioritet i dok je bio u Vladi, i dok je činio većinu u Parlamentu, nekad jednu, nekad drugu, a i danas, kad iz prikrajka posmatra politički život u Crnoj Gori, bili su neki drugi blokovi i blokade. Da nije bilo tih blokada, bilo bi danas Drugog bloka.
O moralu, osjećaju za pravdu, poštenju i potrebi za prosvjetljenjem, besmisleno je govoriti sa onima koji likuju nad svakim izazovom crnogorskog razvoja i kameleonski svoje uskostranačke, profiterske porive predstavljaju kao interese građana Crne Gore. Primarni interes građana je da konvertiti i politički profiteri poput družine iz SDP-a nestanu iz političkog života, i to će se,  svakako, u bliskoj budućnosti ostvariti.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član