DPS Budva: Zastrašujuće je za sve koji žive u Budvi, da se predsjednik opštine dovodi u vezu sa prometom droge

Hapšenje Mila Božovića, predsjednika Opštine Budva, predstavlja veoma neprijatnu činjenicu za naš grad, njegove građanke i građane. Nije prvi put da tužilaštvo goni nekog od lokalnih funkcionera DF-a zbog poslova sa drogom, međutim, ono što se prvom čovjeku Opštine stavlja na teret – stvaranje kriminalne organizacije kao i proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, predstavlja jedno od najtežih krivičnih djela i djeluje zastrašujuće u odnosu na činjenicu da je prije samo pola godine, Božović u Budvi osvojio apsolutnu vlast.

Poštujući prezumpciju nevinosti, smatramo da je eventualna povezanost predsjednika Opštine sa teškim kriminalnim djelima, pogubna po imidž naše opštine. Zato sa pažnjom pratimo razvoj događaja, zabrinuti za ugled i status prijestonice crnogorskog turizma, čiji je prvi čovjek označen kao kriminalac i diler droge.

Domaćoj javnosti je poznato da je u Budvi posljednjih godina stvoren ambijent u kojem lokalni moćnici maltretiraju zaposlene u Opštini i tuku neistomišljenike po ulicama, pa poražavajuće optužbe da nam narko-kartel upravlja gradom potpuno ogoljavaju dubinu našeg problema.

Pozivamo sve političke subjekte, uključujući i predstavnike lokalne vlasti, da se suoče sa ovom novom okolnošću i da u narednim danima postupamo odgovorno, i u najboljem interesu Budve i naših građanki i građana.

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član