DPS Budva: Zajedničkim nastupom Milo Božović i Goran Đurović ozvaničili koaliciju DF – URA u Budvi

Nelegitimni predsjednik Opštine Budva Milo Božović i odlazeći ministar Goran Đurović zajedničkom pres konferencijom su ozvaničili koaliciju DF-a i URA-e u Budvi. Iako nama ovo nije ništa novo većini građana Budve jeste, a pogotovo crnogorski orijentisanim biračima čije glasove je URA spremna da nakon izbora isporuči DF-u, što moramo ih podsjetiti ne bi bilo prvi put. Još veće čuđenje izazivaju reakcije Božovića. 

Naime, nelegalni predsjednik opštine se ponaša kao da je pao sa Marsa, a ne da su ga na to mjesto postavili Abazović i Mandić. Najbolje bi bilo da su jučerašnji pres nazvali “vjerovali ili ne”. 

Božović je konstantno govorio o tome kako će riješiti probleme buke u gradu i da grad više neće biti zatrpan smećem, očigledno ne shvativši da je sezona na kraju, te da se o tome trebalo brinuti prije nekoliko mjeseci, kada su kako tada, tako i danas na čelnim pozicijama preduzeća koja treba da brinu o ovim problemima upravo njegovi najbliži saradnici i partijske kolege, kao i predsjednik opštine koga je naslijedio. 

Koalicioni dvojac je u vrijeme kada je trebalo pripremati sezonu brinuo kako će ispred Starog grada organizovati večeru od par hiljada eura, dok su njihovi saradnici obilazili kosovske manastire. 

Zahvaljujući njima došli smo u situaciju da 20. avgusta i sam Božović potvrđuje sve ono o čemu smo u više navrata govorili prethodnih mjeseci, a to je da je situacija u Budvi nikad gora, grad je zatrpan smećem, niko više ne spominje kraljicu Mediterana već smo postali sinonim za vašarište i raznorazne palanke, a sve zahvaljujući njima i njihovim nesposobnim političkim kadrovima.

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član