DPS Budva: U kom svojstvu je Jovanović prisustvovao sastanku ministarke sa članovima Odbora povjerenika?

Ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija Tamara Srzentić sastala se sa članovima Odbora povjerenika, u okviru delegacije koju su predvodili ni manje ni više nego Marko Carević i Nikola Jovanović.

Zaista čudi da se ministarka, koja je zadužena za uvođenje reda u javnoj upravi, sastaje sa ljudima poput Nikole Jovanovića za kojeg je upravo ministarstvo na čijem je ona čelu, dalo nalog da se pod hitno otpusti, jer ne ispunjava zakonske uslove za radno mjesto načelnika u Opštini Budva koje kadar DF pokriva. Takođe, treba napomenuti da je to Jovanovićevo radno mjesto izmislio Marko Carević jer u zakonu mjesto načelnik službe predsjednika Opštine ne postoji.

Dakle, od 2019. godine Jovanović nelegalno radi i prima platu od građana Budve, vedri i oblači pod zaštitom Carevića. Uz sve to protiv njega se, kao člana organizovane kriminalne grupe, vodi krivični postupak pred Specijalnim vijećem zbog krivičnog djela pranja novca. Da se slični pronalaze jasno vidimo na primjeru Carevića i Jovanovića koji je zajednički imenitelj kršenje svih mogućih propisa. Ali nijesmo očekivali da će se u to kolo uhvatiti ministarka Srzentić koja je na početku svog mandata davala velika obećanja o uspostavljanju reda u javnoj upravi.

Pozivamo ministarku Srzentić da kaže u kom svojstvu je Jovanović prisustvovao sastanku. Takođe, apelujemo da ovo malo vremena koje joj je ostalo u tehničkom mandatu utroši na poštovanje i sprovođenje zakona, a ne na sastančenje sa ljudima koji predstavljaju sinonim za destrukciju.

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član