DPS Budva: Totalni raspad DF u Budvi, dokaz da lokalna vlast više nema većinu, izbore sprovesti što prije

Raspuštanje Opštinskog odbora NSD-a u Budvi i imenovanje novog – privremenog organa ove partije, ogledalo je totalnog raspada nekadašnjeg DF-a u našoj opštini, ali i dokaz da uprkos pokušajima Andrije Mandića da miri zavađene frakcije u stranci, ovaj politički savez više nema većinu u lokalnom parlamentu. Osim toga, Frontova vlast u Budvi više nema ni legitimitet da upravlja gradom, i to prije svega zbog činjenice da su za samo osam mjeseci, od lokalnih izbora u oktobru prošle godine do juna mjeseca ove godine, izgubili više od tri hiljade glasova.

Koliko god ostaci lokalne vlasti u Budvi insistirali na tome da je stanje redovno, i laicima je jasno da se gradom ne može upravljati iz zatvora, kao i da građani ne smiju da budu taoci ničijeg straha od izbora.

U obavezi smo da ponavljamo da su sumnje kako je predsjednik Opštine Budva povezan sa teškim kriminalnim djelima, pogubne po imidž našeg grada. Ta sramota se mora sprati sa lica Budve, a jedini način da se to uradi su izbori. Zato bi svako dalje odbijanje da se mandat vrati građanima, predstavljalo nečastan i bezobziran odnos prema građanima Budve.

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član