DPS Budva: Svim pripadnicima pravoslavne vjeroispovijesti čestitamo Vaskrs

Dragi sugrađani, pred nama je najveći hrišćanski praznik koji nas sve zajedno podsjeća na pobjedu života, životnih radosti i vrijednosti. Praznik koji simbolizuje odricanje i žrtvu i koji šalje snažne poruke, pruža nove nade i nove prilike za sve ljude, simbol je pobjede života nad smrću, svjetla nad tamom i dobra nad zlom.

Dani Vaskrsa nam daju snagu i izvor su životnih radosti, ljubavi, razumijevanja i praštanja, trenuci u kojima se moramo osvrnuti na sve ljude oko sebe i nastojati da svakim danom budemo upućeni jedni na druge.

Prošle nedjelje su naši sugrađani rimokatoličke vjeroispovijesti proslavili Uskrs, ove nedjelje proslavljamo Vaskrs a blize nam se i dani Bajrama i bajramskih radosti i sve nas to podsjeća na decenijski suživot svih stanovnika Budve, i na mnoge lijepe trenutke koje smo zajedno proveli, na tradicionalno dobre odnose među našim sugrađanima i na sve vrijednosti koje simbolizuju ljubav, praštanje i radost.

Želimo vam da Vaskrs provedete u toplinu svojih domova, okruženi porodicom i dragim prijateljima, da osjetite snagu ljubavi i mira koja će biti putokaz u danima koji su pred nama. Posebno vam želimo radost i sreću koju donosi Vaskrs kao praznik nade, praznik praštanja i vjere.

Svima želimo dobro zdravlje, lični i porodični uspjeh.

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član