DPS Budva: Svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti upućujemo iskrene čestitke povodom Kurban-bajrama

Svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti upućujemo iskrene čestitke povodom Kurban bajrama, jednog od najvećih i najradosnijih praznika Islama, praznika koji simbolizuje žrtvu, ljubav, praštanje, pomirenje, vjeru i molitvu.

Kurban bajram je poseban dan za okupljanje porodice i dragih ljudi, koji uvijek podsjeća na lijepu tradiciju i običaje.

Upućujemo vam iskrene čestitke uz želju da praznik proslavite u radosti, miru i blagostanju sa svojim porodicama, komšijama i dragim prijateljima, okrenuti pravim vrijednostima i životnim radostima.

Neka vam predstojeći praznični dani budu pravi putokaz istinskim vrijednostima.

Ovaj praznik je simbol darivanja i brige za sve ljude, posebno za one kojima je potrebna pomoć i podrška. Praznik koji nas podsjeti da moramo biti dobri ljudi uvijek upućeni jedni na druge i uvijek jedni za druge.

Dani Kurban bajrama izvor su životnih radosti i vrijednosti koji nas upozore da u mnoštvu svakodnevnih obaveza koje nas sve više udaljavaju moramo naći vrijeme za druge ljude oko nas, pružajući im podršku i razumjevanje što posebno simbolizuje Kurban bajram.

Ovo su dani kada je potrebno posvetiti se porodici kao stubu najvećih vrijednosti, okrenuti se oko sebe i vođeni Bajramskim porukama pružiti ruku svim ljudima dobre volje.

Neka bude berićetan, čestit i blagoslovljen Kurban bajram. Živjeli!

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član