DPS Budva: Snimci dokazuju da u našem gradu vlada potpuna anarhija i bezakonje, nadležni da saslušaju Carevića i Rađenovića

Snimci koje je objavio M portal a koji jasno pokazuju kako bezbjednosno interesantna lica, zajedno sa predsjednikom Opštine, Batom Carevićem i predsjednikom UO Morsko dobro Blažom Rađenovićem kadriraju u bezbjednosnom sektoru i definišu ulogu koju službenici UP smiju obavljati u Budvi moraju dobiti pravosudni epilog.

Ovaj nezapamćeni skandal pokazuje i da su Bato Carević i većina koja ga je podržavala u prethodnim godinama potpuno urušili podjelu vlasti pa je tako Bato pored svjetovne i crkvene vlasti preuzeo i ulogu koordinatora u sektoru bezbjednosti za teritoriju opštine Budva. Ne bi nas začudilo da naredni korak bude da pokuša da preuzme ulogu sudije u parničnim postupcima.

Takođe, svoju ulogu mora objasniti i Blažo Rađenović koji očito kao lični drug Dritana Abazovića, tadašnjeg koordinatora bezbjednosnih službi daje sebi za pravo da kao predsjednik Upravnog odbora Morsko dobro pruža zaštitu bezbjednosno interesantnim licima od organa koji su zaduženi za njihovu kontrolu.

Sve ovo više bi ličilo na neki tragikomični igrani film da nije tužna realnost u koju je nova većina dovela Budvu. Ipak, odgovor na ovakvo bahaćenje i na potpuno urušavanje sistema mora biti jasan i građani će ga pružiti na izborima 23. oktobra kada će izbor biti jasan – ili će Budva ponovo postati moderan, urban i cilizovan grad ili će nastaviti da ponire u bezakonje i samovlašće šačice otuđenih pojedinaca.

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član