DPS Budva: Skratiti mandat lokalnom parlamentu i organizovati vanredne izbore

Zbog pravnog nasilja i brutalne zloupotrebe građana Budve, čemu smo svjedočili tokom jučerašnjeg partijskog sastanka u Skupštini opštine Budva, apelujemo na Nikolu Jovanovića, da ispoštuje Poslovnik i hitno zakaže sjednicu Skupštine sa našom inicijativom, na temu raspuštanja lokalnog parlamenta koju je potpisalo oko 340 građana Budve.

Očigledno je da su se Andrija Mandić i Milojko Spajić dogovorili da prekrše zakon i da nastave anarhiju započetu prije godinu dana, time što su Budvi pripremili uvođenje prinudne uprave, umjesto da vrate mandat građanima. Na taj način Mandićev ogranak budvanskog Demokratskog fronta želi da kupi novo vrijeme, ne bi li građani zaboravili da im je nosilac liste optužen za najteža krivična djela.

Spajićeva i Mandićeva ideja o uvođenju prinudne uprave u Budvi, aktivirana je sa ciljem da njihovi ljudi od povjerenja uđu u kancelarije Opštine, ne bi li se prikrili tragovi bezakonja kojem svjedočimo duže od godinu. Da li među budvanskim odbornicima ima minimuma moralne odgovornosti provjerićemo na predstojećoj sjednici Skupštine na kojoj će se raspravljati i glasati o skraćenju mandata lokalnom parlamentu i organizaciji vanrednih izbora.

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član