Dps Budva: Radović da odgovara pred nadležnim organima

Stav Ministarstva javne uprave da je predsjednik Skupštine opštine Budva pogazio Zakon o lokalnoj samoupravi i Statut opštine Budva, jer odbornicima nije omogućio da iskoriste Ustavom zagarantovano pravo da glasaju, očekivan je i jedini ispravan.

Demokratska partija socijalista će podnijeti krivičnu prijavu protiv predsjednika Skupštine opštine Budva Krsta Radovića, pa nek odlazeći organizator haosa i nereda na skupštinskom zasijedanju pred nadležnim organima, objasni razloge koji su ga motivisali da svjesno krši Zakon o lokalnoj samoupravi, Statut opštine Budva i poslovnik o radu.

Ukoliko za 30 dana, nijesu uspjeli da organizuju sjednicu sa samo jednom tačkom dnevnog reda, organizuju raspravu i omoguće glasanje, onda je jasno da je riječ o lošoj namjeri reinkarnirane koalicije, koja otvoreno krši zakon, ne bi li prolongirala svoju smjenu i produžila boravak u foteljama, makar i na nekoliko dana. 

Jer, koliko god se odlazeći gradonačelnik Carević kleo u crkvu, fotelja mu je draža. Ali na njegovu žalost, brzo će se pokazati da su zajedno i on i njegovi mentori izgubili Budvu. Ako im je za utjehu, DF je ipak na dobitku. Jači za Demokrate, koji odlaze u istoriju izgubljenog političkog obraza i profila. Kako su nastali, tako su i nestali, utopivši se u ideološku matricu DF-a. 

No, bilo kako bilo, jedno je tačno. Sve što su jedni o drugima rekli za ove tri i po godine – bili su u pravu. I kada su se međusobno optuživali za prevaru, izdaju, krađu, korupciju, nepotizam i zloupotrebu. Zbog tako neodgovornog odnosa prema Budvi koji nijesu ni krili, izgubili su povjerenje građana. Zato je nužno da politički cirkus, sa sve šatorskim rekvizitima, što prije otputuje iz našeg grada. Vrijeme je da se potonja u nizu skandaloznih epizoda odlazeće budvanske vlasti što prije zaboravi, a da nova vlast pokuša da sanira efekte vašeg poigravanja turističkom prijestonicom Crne Gore i njenim građanima.

OO DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član