DPS Budva: Nećete sakriti istinu o epidemiološkom stanju, ako ućutkavate one koji o tome govore

Izjava gospođe Ljubinke Vuković o korona kolapsu u DZ Budva, najvjerovatnije je dojučerašnju Glavnu sestru kostao gubitka posla u ovoj ustanovi.

Naime, veoma je indikativno da je gospođa Vuković, nakon svega par dana, podnijela ostavku na poziciju koju je pokrivala, i to u trenutku koji je prethodno opisala dramatičnim.

Povodom ove u najmanju ruku čudne situacije, čiju su političku štetu pokušali promptno sanirati iz menadžmenta DZ Budva koji pokrivaju kadrovi Demokrata, u OO DPS Budva ćemo insistirati da javnost što prije dobije odgovore na nekoliko veoma važnih pitanja:

– Da li je pomenuta gospođa koja je donedavno obavljala funkciju Glavne sestre DZ Budva u svojoj izjavi iznijela neku neistinitu tvrdnju vezano za stanje sa koronavirusom u našem gradu?

– Da li menadžment DZ Budva smatra da je ta situacija “pod kontrolom”?

– Da li su u resornom Ministarstvu upoznati sa dešavanjima oko ostavke gospođe Vuković i kako oni ocjenjuju epidemijsku situaciju u našem gradu?

Na kraju, smatramo da je priča o eskalaciji koronavirusa za vrijeme turističke sezone u Budvi isuviše ozbiljna da bi se zakamuflirala kadrovskim akrobacijama i sitnim političkim smicalicama.

Zbog toga apelujemo na sve aktere ovog svojevrsnog skandala da se što prije dozovu pameti, jer će prije ili kasnije morati da preuzmu odgovornost za svoja (ne)činjenja.

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član