DPS Budva: Ne bježite u fašizam, recite građanima istinu o vašim primanjima

Čudno je da šef kabineta Marka Carevića u svakom saopštenju ima potrebu da spominje Hitlera i nacizam, i da sa tom izopačenom ideologijom poistovjećuje druge, iako ni na jednom skupu, on, Marko Carević i njima slični, ne propuštaju priliku da pjevaju pjesme koje upravo veličaju one koji su sarađivali sa nacistima.

Za razliku od njih  mi smo partija koja baštini istinske vrijednosti crnogorskog društva, slobodu i antifašizam, koje su ugrađane u temelje savremene Crne Gore.

Carevićev šef kabineta, Jovanović tvrdi da DPS iznosi neistine kada kaže da je on u vrijeme kada je Opština radila skraćeno radno vrijeme zbog pandemije koronavirusa, dobijao novac za 40 sati prekovremenog rada. Jovanović dalje tvrdi da je neistina da je primao i dodatnih 100 eura svaki mjesec za odvojeni život, iako živi sa porodicom komforno u Budvi.  Zarad  javnosti dužni smo prezentovati platnu listu Jovanovića, iz koje se jasno vidi istinitost svega onoga što smo naveli. Onaj ko vjeruje svojim očima, a ne gospodinu Jovanoviću,  vidi da je on primao novac  i za prekovremene sate kao i navedeni iznos na osnovu “odvojenog života”.

Jovanoviću, svima je očigledno da građane Budve obmanjujete,  jer kad razotkrijemo vašu “skromnost” i činjenicu da je preko 2 hiljade eura dato za vaš rad, da ste radili  prekovremeno iako je Opština radila skraćeno, kao i da ste naplaćivali “odvojen život” bez osnova,  jasno je zašto bježite u temu fašizma – da biste kao Carevićev udarni jurišnik, sakrili sve vaše marifetluke.

Opštinski odbor DPS Budva  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član