DPS Budva: Nastavljene zloupotrebe u susret izborima, uzaludni pritisci i pokušaji ucjenjivanja birača

Danas je u Budvi zabilježen otvoreni slučaj kršenja Zakona o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja i poistovjećivanja državnih funkcija sa partijskim, gdje je od preduzetnika za produženje licence za obavljanje taksi prevoza traženo da, zajedno sa članovima porodice, glasa za listu koju predvodi Mladen Mikijelj „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad”.

Svjesni štete koju su nanijeli Budvi i svim njenim građanima, a u naletu očiglednog napada panike, partijski savez kojeg predvodi Mikijelj, kao i svaki očajnik, počinje sa korišćenjem najprizemnijih sredstava za dolaženje do cilja. Oni misle da su u prilici da trguju, jer su građane Budve koji nijesu sljedbenici njihove ideologije, doveli do ivice egzistencije. Takvi ljudi će, možda i nesvjesno, izabrati da obezbijede djeci osnovne uslove za život, ne razmišljajući da im na taj način prave štetu za naredne četiri godine. To je izbor koji im nudi lista koja, ironično, nosi naziv “Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad”.

Ubijeđeni da je ovo samo jedan od ko zna koliko primjera kojima se vrši politički pritisak na naše sugrađane, zahtijevamo od svih relevantnih državnih instituacija da aktivnim pristupom spriječe svaki vid zloupotreba i pritisaka u svrhu kampanje za lokalne izbore u Budvi.

Ovom prilikom apelujemo i na naše političke konkurente iz vlasti da međusobne borbe na lokalnom nivou, kojima svjedočimo od početka kampanje, vode o sopstvenom ili partijskom, a ne o trošku građanki i građana Budve.

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član