DPS Budva: “Evropejac” Mandić da objasni zavađenim frakcijama DF-a u Budvi, da više nema bježanja od izbora

Medijski najavljena posjeta Andrije Mandića Budvi nagovještava namjeru predsjednika NDS, da sada sa novostečene državne pozicije, pokuša da arbitrira u organizaciji naše lokalne samouprave, koja se tiče iskljućivo naše opštine i njenih građana.

Mandić, koji danas nastupa kao svojevrsni kurir spuškog zatvorenika Božovića, dolazi da miri zaraćene klanove unutar DF-a i spasi što se spasiti može. Politički subjekt koji se i sam dijeli na klanove i frakcije, pokušaće i danas, uz Mandićevu pomoć, da produži agoniju građana i da pobjegne od vanrednih lokalnih izbora u našoj opštini. Na taj način će Budva i svi njeni građani nastaviti da budu taoci pohlepe i želje bivšeg DF da uprkos unutrašnjem raspadu, uzurpiraju lokalnu vlast u Budvi.

Nedavno održani vanredni izbori u našoj opštini su pokazali da građani nijesu zadovoljni upravljanjem Budvom, da žele promjene. Prepolovljeni broj glasova koji je DF dobio u odnosu na lokalne izbore, refleksija je njihovog lošeg rada i naravno činjenice da se njihov predsjednik Opštine nalazi u pritvoru, pod najtežim optužbama za proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Trenutno stanje u Budvi je neodrživo – i to će potvrditi svaki građanin bez obzira na partijsku opredijeljenost. I zato našem gradu nijesu potrebni truli kompromisi, već vanredni izbori u što kraćem roku. Evo prilike da Mandić, u ulozi “evropejca” kojeg glumi već mjesecima, danas na djelu pokaže taj svoj decenijama skrivani “demokratski kapacitet” i da umjesto što pokušava da pomiri interesno sukobljene klanove u svojoj partiji, svima njima objasni da od vanrednih lokalnih izbora više ne mogu bježati, ma koliko ih se plašili

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član