DPS Budva: Dragana Mitrović jednoglasno izabrana za nositeljku liste na predstojećim izborima

Na sinoć održanoj sjednici Opštinskog odbora DPS Budva, Dragana Mitrović jednoglasno je izabrana za nositeljku liste na predstojećim, oktobarskim izborima.

Mitrovićeva, je rođena 1965. godine. U Nikšiću je završila Filozofski fakultet, smjer istorija i geografija. Pune tri decenije predaje predmet istorija i geografija u OŠ “Druga osnovna škola”. Majka je dvoje djece.

Za ostvarene izuzetne rezultate u oblasti vaspitanja i obrazovanja Dragana Mitrović je 2016. godine zavrijedila prestižnu državnu nagradu “Oktoih”. U aprilu ove godine jednoglasno je izabrana za predsjednicu Alijanse žena DPS u Budvi, od kada je počela i njena politička karijera.

“Opštinski odbor DPS Budva uvjeren je da smo na bazi odlučno sprovedenih reformi na svim nivoima, izašli u susret očekivanjima građana, i zbog toga sa opravdanim optimizmom dočekujemo predstojeće izbore.”

Konstatovano je da su upravo izbori, najbolja šansa za promjene koje su neophodne da bi se Budva vratila sebi, poslije dugogodišnje disfunkcionalnosti bivše lokalne vlasti.

Najavljeno je da će u narednim danima Opštinski odbor DPS Budva, predstaviti i izborni program za izlazak iz dugotrajuće krize, koji će biti razvojni, a ujedno i sanacioni, realni i ambiciozni, sa punim učešćem šire društvene zajednice u njegovom kreiranju.

Sjednici Opštinskog odbora prisustvovali su i koordinator ispred Predsjedništva partije Andrija Nikolić, te koordinator ispred Izvršnog odbora Boris Muratović.

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član