DPS Budva: Carević pokušava od Budve da stvori etnički čistu turističku destinaciju

Da li iz neznavenosti, da li zbog predstojećih izbora ili nečeg trećeg, odlazeći predsjednik Opštine Budva Marko Carević pokušava od Budve da stvori etnički čistu turističku destinaciju.

Izjavama za regionalne medije koje podsjećaju na retoriku devedesetih, Carević raspiruje nacionalizam, mržnju i podjele, i nastavlja predano sistemsko djelovanje protiv Budve i turističke sezone, što mu, priznajemo, polazi za rukom.

Odlazeći predsjednik Opštine Budva bi da briše granice državne, dijeli i spaja teritorije, baš kao sto to godinama radi na Krimovici, sa državnim zemljištem.

Kaže Carevic da se bori, i moramo se saglasiti sa tim, bori se, ali samo kako bi sačuvao fotelju i sve privilegije koje ona nosi. Pritom, ne bori se Carević za srpski narod, ujedinjenja niti za srpske zemlje, jedino što ga je interesovalo i u čemu je bio nenadmašan, su tenderi koje je sa pozicije prvog čovjeka grada, prilagođavao svojoj firmi.

Od trenutka kad ste sjeli u fotelju prvog čovjeka opštine, pokušavate od Budve da napravite svoje gazdinstvo, i da određujete ko može, a ko ne treba da dolazi u naš grad. Neće moći dalje gospodine Careviću, ne sramotite se, Budva je prepoznata kao ugodno mjesto za sve koji je vole, i Budva ne poznaje nacionalne, vjerske i druge razlike na kojima Vi uporno insistirate.

Daćemo sve od sebe da nakon Vašeg odlaska 5. juna saniramo štetu koju ste nanijeli Budvi, a do tada, potrudite se da što manje radite protiv svih nas, jer na kraju i Vi ostajete ovdje i moraćete da pogledate u oči sve one koje ste iznevjerili.

Opštinski odbor DPS Budva 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član