DPS Budva: Božovićev izbor slučaj bez presedana, zbog zloupotrebe položaja članovi Odbora povjerenika snosiće krivično pravnu odgovornost

Današnjim skandaloznim izborom Mila Božovića za potpredsjednika Opštine Budva, novoizabrani Odbor povjerenika postao je obična institucionalna alatka u rukama DF-a i aktivni učesnik u predizbornoj kampanji njihovog nosioca liste na predstojećim izborima.

U ovom slučaju bez presedana, Odbor povjerenika koji obavlja poslove lokalnog parlamenta do izbora, odobrio je izbor Božovića na mjesto potpredsjednika Opšine Budva, kako bi mu omogućio da preuzme poslove iz nadležnosti predsjednika Opštine Marka Bata Carevića, odnosno da u punom kapacitetu vodi izbornu kampanju DF-a. Na taj način, Odbor povjerenika zloupotrijebio je svoju funkciju i svjesno ušao u zonu krivične odgovornosti zbog čega će snositi pravne posljedice.

Da politička grozota koja dvije godine potresa Budvu bude još veća, Odbor povjerenika uslišio je i zahtjev Demokratskog fronta o povraćaju dijela Pizane u opštinsko vlasništvo. Istog onog Demokratskog fronta čija su usta puna priče o korupciji, a čiji je doskorašnji lider Carević, namještao tendere i bezmalo prisvojio, 500.000 m2 državnog zemljišta.

Na izborima će im, svima zajedno, suditi građani, a nadamo se ubrzo i državni organi.

Opštinski odbor DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član