DPS Bijelo Polje: Afirmacija mladih prioritet naše partije i opštinske vlasti

Demokratska partija socijalista u Bijelom Polju afirmiše mlade ljude, i kao stožer opštinske vlasti trudi se da raznim aktivnostima i programima unaprijedi njihov položaj. Lokalna samouprava posebnu pažnju je posvetila mladim preduzetnicima i organizovala stimulativne programe koji pružaju bespovratna sredstva.

Opština vodi računa i o učenicima i studentima, i ulaže u njihovo obrazovanje, tako što kontinuirano podiže vrijednost stipendija. Podsjećamo da je Bijelo Polje prva opština sa sjevera Crne Gore, koja će postati dio prepoznatog međunarodnog programa Evropske omladinske kartice i na taj način omogućiti još kvalitetnije uslove za život naših mladih ljudi. Posjedovanje ove kartice omogućava više od 270 povoljnosti u našoj zemlji i preko 70.000 širom Evrope, a u saradnji sa opštinskim institucijama, biće proširen broj povlastica na lokalnom nivou.

Učešćem u ovom programu, mladi Bijelopoljci će postati dio mreže od više od 7 miliona korisnika na evropskom nivou.

Cilj naše partije je društvo znanja, obrazovanih i kompetentnih ljudi koji će doprinositi Bijelom Polju, ali biti i spremni da svojim sposobnostima i vještinama odgovore na sve izazove koji nas čekaju na velikom evropskom tržištu, gdje ćemo se kao buduća članica EU uskoro naći.

Opštinski odbor DPS Bijelo Polje

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član