DPS: Besramno da o ravnopravnosti govori premijer čijem nepotizmu stalno svjedočimo

Umjesto što se bavi širenjem fabrikovanih afera smišljenih da dijelu javnosti skrenu temu o ulasku DF-a u Vladu, premijer Krivokapić novonastalu situaciju koristi i da skloni fokus sa istine i rezultata svog rada.

Besramno je da o jednakosti i ravnopravnosti govori premijer čijem nepotizmu svakodnevno sjedočimo. Iluzorno je da temu transparentnosti naglašava premijer o čijem radu iznova isplivavaju nove informacije. Besprizorno je od premijera antivaksera, jedinog takvog u Evropi, očekivati suzbijanje zdravstvene krize kada on na svakom koraku krši mjere koje je donijela njegova Vlada. Onaj premijer koji je na tu funkciju imenovan u manastiru, u naumu i nastojanju jedne vjerske organizacije da instalira čovjeka koji će bespogovorno služiti povratku Crne Gore u srednji vijek i dobu kada su svjetovna i duhovna vlast bile objedinjene.

Isti taj premijer je danas ucijenjen i natjeran da prihvati sve ono što je mjesecima unazad odbijao, samo da bi sačuvao svoju fotelju, te postao naprasno spreman za ulazak u njegovu Vladu i onih kojih se odrekao prvog dana nakon parlamentarnih izbora.

Na kraju, ne morate biti ekspert za politiku da biste razumjeli šta se dešava na političkoj sceni Crne Gore, jer jednom ćete zatvoriti oči, a nakon toga shvatiti da je tamničar mračnih ideologija odjednom dio Vlade koja bi trebalo da izbori ulazak Crne Gore u Evropsku uniju.

Bravo za premijera bez sopstvenog “ja” i dobro došli, frontovci, u Vladu leđima okrenutu građanskoj Crnoj Gori!

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član