DPS: Beskrupulozne i patološke laži Vučićevog vojvode od Kristala

Deklamovanjem unaprijed pripremljenih tekstova od strane Vučićeve propagandne mašinerije, Andrija Mandić je sebe srozao na najniži politički nivo, a i ljudski. Brojnim gostovanjima i video uključenjima u srpskim TV emisijama, u njihovoj borbi za rejting a njegovoj za minute, postao je pandan propalim političarima, samozvanim analitičarima i ostalim univerzalnim “stručnjacima”, koji orkestarski uigrano, besprizorno blate po našoj državi i svemu što nosi crnogorski predznak.

Najnovije izmišljotine i insistiranje na povezivanju naše partije i časnih službenika Uprave policije sa najozloglašenijim kriminalnim strukturama, pokazuju da je riječ o beskrupuloznom patološkom lažovu koji nema elementarne ljudskosti u svom životnom i političkom djelovanju.

Svu histeriju Andrije Mandića i ostatka propagandističko-naprednjačke ekipe, tumačimo kao jalov pokušaj da se brane napadom. Riječ je o jadnoj namjeri da se fabrikovanjem brutalnih laži, opravdaju beogradske strukture koje zastupa upravo Vojvoda od Kristala, zbog otvorenog, nezapamćenog i protivustavnog djelovanja na lokalnim izborima u Nikšiću.

Takođe, želi se, po ko zna koji put, obračunati sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem, budući da velikosrpske nacionalističke snage u njemu vide posljednju branu odbrane za ostvarivanje pogubnih, ratnohuškačkih i velikodržavnih ideologija.

Ovakva jeftina podmetačina neće proći, a doći će dan kada će Andrija Mandić odgovarati za svo blaćenje, etiketiranja i podmetanje časnim ljudima koji rade u interesu svoje države.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član