DPS Berane: Zloupotrebom državnih resursa Krivokapić i Milatović vode funkcionersku kampanju

U prepoznatljivom drskom i bahatom maniru odlazeći premijer Zdravko Krivokapić i ministar Jakov Milatović, sa svojom svitom, zloupotrebom svog položaja i državnih resursa, uključili su se u funkcionersku kampanju u susret lokalnim izborima u Beranama.

Na taj način oni su nastavili praksu koja je bila svojstvena odlazećoj vlasti i iskazivana u svim opštinama u kojima su se održali lokalni izbori, od vremena formiranja nove parlamentarne većine nakon avgusta 2020. godine, pa do danas.

Nakon svega što su Krivokapić i Milatović svojim činjenjem i nečinjenjem uradili Crnoj Gori, zvučalo bi suludo i govoriti da su današnjim marširanjem ulicama našeg grada, sa sve službenim automobilima, u pratnji nosioca liste “Berane sad” Mladena Premovića, iskazali da ni najmanje ne mare za preporuke OEBS i ODIHR koje se odnose na kritike funkcionerskih posjeta i generalno funkcionerske kampanje. Besprizorno bi bilo šta drugo i očekivati od ove družine koja je za 15 mjeseci svoje vladavine nebrojeno mnogo puta do sad kršila zakone i gazila Ustav.

Krivokapić, Milatović ali i kompletna 42. Vlada za Crnu Goru ostaju njena ružna prošlost, i greška koja se nikada više ne smije ponoviti i dozvoliti u budućnost.

Opštinski odbor DPS Berane 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član