DPS Berane: Snaženje kadra omogućiće povratak rejtinga koji je naša partija imala u Beranama

U Beranama je održana 9. Opštinska izborna konferencija Demokratske partije socijalista na kojoj su delegati i članovi dosadašnjeg Opštinskog odbora izabrali novi saziv.

U svečanom dijelu konferencije prisutnima se obratio predsjednik naše partije Milo Đukanović, koji je između ostalog poručio da će pametne odluke sa izborne konferencije omogućiti povratak rejtinga koji je DPS dugo i ponosno imala u Beranama.

Konferencija je ujedno bila prilika da se kroz otvoren, prijateljski i pošten razgovor analizira ono što je urađeno u prethodnom periodu i razmijeni mišljenje o optimalnim potezima koje bi naša partija trebala preduzeti u narednom.

Istaknuto je očekivanje da će dalje odluke doprinijeti da DPS iz Berana i dalje bude važan, stameni, oslonac naše ukupne politike u državi Crnoj Gori. Ocijenjeno je da će sve to u znajačnoj mjeri osnažiti našu partiju i rezultirati povratkom DPS na staze ranijih izbornih i političkih uspjeha.

Konferenciji su pored predsjednika Đukanovića prisustvovali i generalni sekretar Aleksandar Bogdanović, članovi Predsjedništva DPS Predrag Bošković i Draško Došljak, članovi Izvršnog odbora Slobodan Filipović i Admir Zejnilagić, članovi Glavnog odbora iz našeg grada, kao i predsjednik OO SD Berane Onur Babaić, potpredsjednik OO BS Berane Emir Krasnić i brojni drugi gosti.

Opštinski odbor DPS Berane  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član