DPS Berane: Lidija Kljajić nosilac liste na predstojećim lokalnim izborima

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berana, na sinoć održanoj sjednici, jednoglasno je usvojio prijedlog pobjedničke liste kandidata za odbornike za predstojeće izbore koji će se održati 27. marta 2022. godine.

Opštinskom odboru je u procesu predlaganja kandidatkinja i kandidata pristiglo 134 prijedloga, za 35 odborničkih mjesta na izbornoj listi.

Postignut je sporazum o koalicionom nastupu na ovim lokalnim izborima sa Socijaldemokratama, Bošnjačkom strankom i Liberalnom partijom, pa će tako ova pobjednička koalicija imati zajedničku izbornu listu. Na listi se nalaze stručni, obrazovani, iskusni ali i mladi ljudi koji su odlučni da daju pun doprinos ubrzanom ekonomskom razvoju i unaprjeđenju uslova života u našem gradu.

Nosilac pobjedničke koalicione liste, koja je jednoglasno usvojena, biće dr Lidija Kljajić. Na listi iz Demokratske partije socijalista su još: Miro Nedić, Irvin Masličić, Žarko Raičević, Milijana Vučeljić Golubović, Obrad Čantrić, Branislav Jokić, Veselinka Femić, Dejan Ćorac, Vlajko Radović, Vukadin Božović, Andrijana Vučetić Obadović, Mirhad Adrović, Mladen Lekić, Milo Arsović, Ivona Đukić, Branko Femić, Tatjana Veljić Janjušević, Ferid Mulić, Nikola Lakušić, Reuf Ramusović, Nada Kenjić Boričić, Nikola Obradović, Vesna Novović, Slobodan Đurišić, Draško Došljak, Fahrudin Hadrović i Bogdan Fatić.

Nakon što Predsjedništvo Demokratske partije socijalista da saglasnost na prijedlog odborničke liste, ista će biti predata Opštinskoj izbornoj komisiji.

Sjednici su prisustvovali i Predrag Bošković, koordinator ispred Predsjedništva i Slobodan Filipović, koordinator ispred Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Opštinski odbor DPS Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član