DPS Berane: Katastrofalno loše stanje u Beranama, slika nesposobne lokalne vlasti

Opštinski odbor Demokrata Berana svojim, kao i uvijek, jalovim saopštenjem pokušava da demantuje video zapise i fotografije iz centra Berana, sa obale Lima, o čemu smo obavijestili javnost i pozvali nadležne institucije da reaguju.

U svom besmislenom pokušaju skidanja odgovornosti sa lokalne izvršne vlasti, u kojoj učestvuju, i prizemne odbrane svoje nesposobnosti, pokušavaju da za ovo katastrofalno loše stanje u Beranama okrive DPS.

Gospodo, vaša nesposobnost, kao i nesposobnost vaših koalicionih partnera sa kojima vršite lokalnu vlast, traje od prvih dana preuzimanja vlasti, pa nikog ne čudi što je naš grad zapušten u svim segmentima. Nećemo vas, ovom prilikom, podsjećati na vaša izborna obećanja, to ćemo drugi put, koja vam samo iluzorno stoje na predizbornim dokumentima, a od realizacije nula.

Još jednom pozivamo nadležne lokalne institucije da riješe probleme odlaganja smeća na obali Lima i ostalim divljim deponijama, da se bave poslom zbog kojih postoje, a državne institucije da sprovedu zakon i odgovorne sankcionišu.

Nažalost, i ovo besmisleno, neznaveno saopštenje Demokrata pokazuje njihovu nespremnost da se realno sagleda i riješi ogroman problem na koji smo ukazali. Fotografije koje i ovih dana idu iz centra Berana su prava slika nesposobne beranske lokalne vlasti.

Opštinski odbor DPS Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član