DPS: Bečić krivce za izborni debakl Demagoga traži svuda osim kod sebe

Skoro 24 sata nakon izbornog debakla koji je zahvaljujući Demokratskoj partiji socijalista doživio  u Mojkovcu, Petnjici, Tuzima i na Cetinju, Aleksa Bečić se konačno  povratio od šoka i smogao tek toliko snage da ponovo lamentira nad svojom tužnom političkom sudbinom.

Nije  kraj svijeta kad se izgube izbori, ali može da bude početak kraja političke karijere kada mladom čovjeku sujeta, agresija, prijetnje, provokacije, incidenti i izmišljotine potpuno izmijene doživljaj realnosti, pa politički nokautiran uzvikuje da je pobijedio?!

Mjesecima se Bečić, uz logističku podršku tzv. „nezavisnih“ medija, ozbiljno trudio da stvori atmosferu političke sile, prijeteći nekakvim ” izvrtanjima iz fotelja”, zatvorima i sl. , da bi sve kulminiralo flagrantnim kršenjem predizborne tišine tokom subote i nedjelje kada je, svjestan nadolazećeg poraza,  spas potražio u intenzivnom lansiranju serije saopštenja, video izjava i snimaka. Koncept planiranog izazivanja incidenata tokom čitave kampanje, a posebno tokom izbornog dana na Cetinju, očigledno je izazvao potpuno suprotan efakat od onog koji je magistar „dalekovido“ predviđao.  Građani su i njega i njegove Demagoge smjestili taman tamo gdje pripadaju – na marginu političke scene, zajedno sa partnerima iz URA, SDP i ostalima.

Očekivano je od Bečića da, poslije svega što je uradio i sve sile koju je upregao da ostvari kakav-takav rezultat u četiri opštine, krivca za jučerašnje deklasiranje Demagoga traži svuda sem kod sebe.  Danas nam ne pada na pamet da Demagoge učimo gdje su sve napravili greške koje su ih dovele do strmoglavog pada rejtinga. Možemo samo da im poručimo – nastavite kako ste započeli i hvala vam što ste se sami raskrinkali brže nego što smo očekivali.
 
Služba za informisanje Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član