DPS Bar: U Šušanj investirano preko 3.5 miliona eura

Sinoć je održan još jedan koordinacioni sastanak DPS u Baru u cilju priprema za lokalne izbore.

Nosioci partijskih aktivnosti u mjesnoj zajednici Šušanj, sinoć su sa predsjednikom Opštinskog odbora DPS Bar Mladenom Đuričićem, predsjednikom Opštine Bar, Dušanom Raičevićem i koordonatorom DPS-a za Bar Danijelom Živkovićem, razgovarali na temu realizacije Izbornog programa u mjesnoj zajednici koja se u kontinuitetu najbrže razvija.

Konstatovano je zadovoljstvo brojem i realizacijom infrastrukturnih i drugih projekata u Šušnju.

Predsjednik Raičević podsjetio je da je Opština Bar, u proteklom četvorogodišnjem mandatu, u Šušanj uložila preko 3.5 miliona eura, te da će se taj trend nastaviti i u narednim godinama.

Koordinator Živković naglasio je da u Šušnju imamo velikog razloga za optimizam, uz duboko uvjerenje da ćemo na predstojećim izborima ostvariti rezultat koji će biti kruna proteklog četvorogodišnjeg rada partijske infrastrukture i Opštine Bar na čelu sa predsjednikom Raičevićem.

U narednim danima će se intenzivirati aktivnosti na podizanju partijske mreže, kako bismo građane podsjetili na sve aktivnosti koje su realizovane u proteklom periodu i upoznali ih sa idejama naše partije kako i na koji način vidimo budući razvoj Šušnja u kom gravitira preko 5.000 građana.

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Bar, Mladen Đuričić, naglasio je važnost predstojećih izbora u Baru, koji je ostao stožer crnogorske suverenosti, nezavisnosti i evropskog puta Crne Gore. U tom kontekstu, istakao je važnost pobjede koju će naša partija sa svojim koalicionim partnerima ostvariti na izborima koji nas očekuju u oktobru.

Koristimo priliku da pozovemo sve slobodne građane, koji baštine vrijednosti nezavisne, evropski prosperitetne Crne Gore da nam se pridruže kako bismo zajedničkim snagama odbranili Bar od destruktivnih struktura koji trenutno čine vlast na državnom nivou i ostvarili još jednu apsolutnu pobjedu u Baru.

Opštinski odbor DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član