DPS Bar: Stari Bar će 19. marta podržati predsjednika Đukanovića!

Sa tribine MZ Stari Bar, kojoj je prisustvovalo preko 150 građana ove mjesne zajednice – aktivisti, članovi partije, simpatizeri, kao i koalicioni partneri na lokalnom nivou Socijaldemokrate, poslata je snažna i jedinstvena poruka da je predsjednik Milo Đukanović jedini kandidat koji može biti garant stabilnosti, multietničkog sklada, očuvanja građanskih vrijednosti i evropske perspektive Crne Gore.

Stari Bar, kao uostalom i velika većina Barana, podržaće 19. marta predsjednika Đukanovića, sadašnjeg i budućeg predsjednika naše države.
U vremenima nestabilnosti, finansijskih eksperimenata, političkog neiskustva i neznanja, kao i neprincipijelnih koalicija i poteza, naš jedini izbor Milo, nego ko! Puna podrška za broj 1, odakle nego iz slobodarskog Bara!

Na tribini su govorili predsjednik Opštinskog odbora DPS Bar Mladen Đuričić, predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević, koordinator ispred Predsjedništva DPS-a za našu opštinu Danijel Živković, član Predsjedništva partije dr Nermin Abdić, poslanica Nela Savković-Vukčević, poslanik Branimir Gvozdenović, kao i odbornici u SO Bar Božidar Janković i Jovo Krstajić.

Opštinski odbor DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član