DPS Bar: Snažna podrška DPS-u i u Ostrosu i Šestinama

U nastavku kampanje, predsjednik Opštinskog odbora DPS Bar, Mladen Đuričić, predsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević, članica Izvršnog odbora DPS Bar, mr Tanja Spičanović zajedno sa koordinatorom ispred Predsjedništva DPS Crne Gore za Bar, Danijelom Živkovićem i koordinatorkom ispred Izvršnog odbora, Nelom Savković-Vukčević razgovarali su sa građanima Ostrosa i Šestana.  

Na sastanku u Ostrosu je istaknut odgovoran odnos lokalne samouprave koji je kao rezultat imao kontinuirani razvoj ovog dijela barske opštine, u koji je u prethodnom četvorogodišnjem periodu uloženo skoro milion eura. Najznačajnija investicija je granični prelaz Ckla-Zoganj, jer je budućnost ovog kraja u povezivanju.

U Šestanima je istaknuta snažna podrška razvojnim politikama DPS-a i ukazano je na doprinos u saradnji sa dijasporom koji treba i u narednom periodu dalje jačati.

Ozbiljna energija koja se svakog dana potvrđuje na terenu garant je nove pobjede DPS-a i njegovih koalicionih partnera koji će, sasvim sigurno, i u narednom periodu upravljati Opštinom Bar.

Opštinski odbor DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član