DPS Bar: Sa Topolice u novu ubjedljivu pobjedu

Na sastanku kojim je predsjedavao predsjednik Opštinskog odbora DPS Bar, Mladen Đuričić, razgovarano je sa predstavnicima rukovodstava i članovima mjesnih odbora sa Topolice.

U susret predstojećim lokalnim izborima ukazano je na značaj koji ovi izbori imaju za dalji nastavak razvoja Bara po mjeri evropskih vrijednosti. Topolica, kao “srce” grada, bez imalo sumnje, ilustruje kako se domaćinski i sa vizijom upravlja gradom.

Da takav pristup DPS-a prepoznaju i građani, pokazuje nam i proces reevidencije članstva koji je rezultirao, između ostalog, i velikim brojem novih članova DPS-a, mahom mladih ljudi.

Na sastanku je istaknuto da su stvoreni svi preduslovi za najbolji rezultat DPS-a na Topolici do sada, jer je u prethodnom četvorogodišnjem periodu odgovoran odnos lokalne uprave rezultirao sa 93% realizovanih investicija za planirani period, koje se najvećim dijelom odnose upravo na Topolicu i centar grada.

Sada je pred nama ostao samo lakši dio posla – da građanima u kampanji prezentujemo sve što je učinjeno i da ih na osnovu učinjenog i vidljivog, a nikako na osnovu ispraznih i populističkih priča, uvjerimo da će tako biti i u naredne četiri godine.

Grad Bar ostaće mjesto čiji stanovnici, za razliku od nekih drugih gradova, neće osjetiti loše efekte nestručnog, haotičnog i neusklađenog rukovođenja. U to su nas na sinošnjem sastanku čvrsto uvjerili stanovnici Topolice.

Sastanku su prisustvovali i koordinatorka ispred Izvršnog odbora DPS za Bar, Nela Savković – Vukčević, predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević, kao i potpredsjednik Opštinskog odbora DPS Bar, Miloš Lalević kao i brojno članstvo.

Opštinski odbor DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član