DPS Bar: Pristupanje novih članova, dokaz da je DPS prepoznat kao zaštitnik državnih interesa Crne Gore

Juče smo u Baru, u redove Demokratske partije socijalista, primili 88 novih mladih članova. Na ovaj način smo željeli da naglasimo simboliku broja 8, pozicije naše pobjedničke koalicije na glasačkom listiću. Članske karte mladim Barankama i Baranima uručio je predsjednik DPS Milo Đukanović.

Izražavamo zadovoljstvo, jer građani sve više DPS prepoznaju kao najsnažnijeg zaštitnika državnih interesa Crne Gore, ali i partiju koju karakterišu odgovornost i moderan pristup u kreiranju razvojnih politika.

Dok su mnogi sanjali snove o propadanju DPS-a, mi smo, vođeni jasnim ciljevima očuvanja naše države na svim nivoima i uvođenja iste u evropsku porodicu u kontinuitetu rasli.

Što su više, neodgovornom politikom, uništavali najveće državne resurse u prethodne dvije godine, to smo mi, kao partija, sve više prepoznavani kao najstrastveniji zastupnik najboljih interesa Crne Gore.

Iz dana u dan naš tim je sve brojniji, jer građani, vođeni iskrenom željom da pomognu svojoj državi u borbi sa svim neprilikama koje su je snašle, u našoj partiji na tom putu vide svog sigurnog partnera.

Zato su svi naši, i stari, i novi članovi, izrazili punu spremnost da daju svoj doprinos ubjedljivoj pobjedi DPS i njenih koalicionih partnera na predstojećim lokalnim izborima u našem gradu.

Opštinski odbor DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član