DPS Bar: Pobjednička energija i u Sutomoru

Niz uspješnih i konstruktivnih sastanaka predstavnika Opštinskog odbora DPS Bar sa građanima, nastavljen je sinoć u Sutomoru. 

Pred velikim brojem prisutnih građana sumirani su rezultati prethodnog četvorogodišnjeg mandata lokalne uprave pod rukovodstvom DPS-a i sa zajedničkim zadovoljstvom je konstatovano da je za mještane Sutomora urađeno mnogo. 

Sutomore prije deceniju i Sutomore danas maltene su neuporedivi.

Značajni projekti i milionske investicije i u narednom periodu biće nastavljeni, prema prioritetima koje će kandidovati upravo građani. U Demokratskoj partiji socijalista uvijek na tome temeljimo sve naše izborne programe, ali i politiku rukovođenja gradom – stalna komunikacija sa građanima i rješavanje životnih problema zajednice.

Ispravnost naše politike, konkretni rezultati, podrška za nove planove i novi investicioni ciklus – sve su to čvrsti temelji naše nove pobjede u Baru.

Sastanku su prisustvovali pored predsjednika Opštinskog odbora DPS Bar Mladena Đuričića i predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića, i koordinatori za Bar Danijel Živković i Nela Savković – Vukčević, potpredsjednik Opštinskog odbora DPS Bar Miloš Lalević i članica Izvršnog odbora DPS Bar Tanja Spičanović.

Opštinski odbor DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član