DPS Bar: Brojnost i energija članstva garant nove pobjede DPS-a u Baru

U susret kampanji za lokalne izbore koji nas očekuju u oktobru, naš Opštinski odbor je preduzeo aktivnosti na podizanju partijske infrastrukture kako bismo sugrađane podsjetili na sve projekte koje je lokalna samouprava realizovala iz Izbornog programa partije. 

Realizacija Izbornog programa DPS-a od čak 93%, potvrda je da se domaćinski vodilo računa o ovim djelovima grada u okviru kojih su realizovani i brojni projekti, od kojih je svakako najznačajniji kapitalni projekat nadvožnjaka prema Bjelišima.  

U posljednje četiri godine na području ove tri mjesne zajednice realizovane su investicije u više milionskim iznosima. Sa dobrom praksom podizanja životnog standarda ćemo nastaviti i u narednom mandatu. 

Sastanci su održani sa rukovodstvima i članstvom mjesnih odbora u Baru II – Polje, Baru III – Bjeliši i Baru IV – Burtaiši. Prisutni članovi mjesnih odbora iskazali su zadovoljstvo realizovanim brojem investicija, što će pokazati rezultat na oktobarskim izborima, čime će naša partija dobiti priliku da i naredne četiri godine upravlja gradom.

Brojnost i energija dugogodišnjih članova mjesnih odbora DPS-a sa ovih područja garant su novog izbornog uspjeha na predstojećim lokalnim izborima u oktobru. Nova snaga na predstojećim izborima su svakako novi članovi DPS-a sa ovih područja, kojih je preko stotinu, koji su našoj partiji pristupili u posljednjih 20-tak dana, a koji će i na terenu biti nova vrijednost u ostvarivanju ubjedljive pobjede DPS-a u Baru.

Neodgovoran odnos trenutnih političkih infrastruktura prema državi i građanima, koje čine vlast na državnom nivou se preliva i na lokalni nivo u Baru, što će nam kao partiji dodatno olakšati posao u ostvarivanju najubjedljivije pobjede do sada.

Sastankom je predsjedavao predsjednik Opštinskog odbora DPS Bar, Mladen Đuričić, a bili su prisutni i predsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević, koordinator ispred Predsjedništva DPS za Bar, Danijel Živković i koordinatorka ispred Izvršnog DPS Crne Gore za Bar, Nela Savković Vukčević, potpredsjednik Opštinskog odbora DPS Bar mr Miloš Lalević i članica Izvršnog odbora DPS Bar, mr Tanja Spičanović.

Opštinski odbor DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član