DPS Andrijevica: Tamo gdje se džabe jede i pije tu je i Raketić, pa i kad se četnikuje

Snimci na kojima se jasno vidi potpredsjednik Opštine Andrijevica i predsjednik Opštinskog odbora DF-a u našoj opštini Veselin Raketić u društvu onih koji šalju poruku:”Živ je Draža, umro nije”, dokaz su da pristalice “srpskog sveta” i propagatori četničke ideologije, nastavljaju da šenluče po Andrijevici. 

Nedopustivo je da drugi čovjek naše opštine pod zastavom Ujedinjenog ravnogorskog pokreta, slavi lik i djelo saradnika okupatora, u zemlji koja je ponikla na tekovinama antifašizma. Međutim, osim ličnog ideološkog prepoznavanja sa učesnicima skupa, Raketić bi pretpostavljamo svakako bio gost i da je povod bio nešto sasvim drugo, jer tamo gdje se džabe jede i pije tu je i on. 

U ime građanki i građana Andrijevice izražavamo stid jer je čovjek, koji ne poštuje Crnu Goru i sve što ona jeste, dok veliča presuđenog ratnog zločinca, jedan od ljudi koji predvode naš grad.

Nećemo dozvoliti njemu i njemu sličnim, koji Andrijevicu nesavjesno vode u ponor, da ugrožavaju multinacionalni, međuvjerski i međuetnički sklad u našoj opštini. Ne u Andrijevici i ne u naše ime, jer su žitelji našeg kraja pokazali i dokazali da će uvijek biti na strani emancipovane, građanske, slobodarske i evropske Crne Gore.

Opštinski odbor DPS Andrijevica 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član