DPS Andrijevica: Rukovodstvo Opštine da saopšti ko stoji iza bilborda podrške ministru Stijoviću

Skoro postavljeni bilbord u našoj opštini na kojem je predstavljeno da Andrijevica daje nekakvu podršku ministru poljoprivrede i ruralnog razvoja Aleksandru Stijoviću, ili je odraz nesklada između politike Demokratskog fronta na lokalnom nivou sa politikom iste partije na državnom nivou, ili je isključivo samovolja pojedinca koji je na ovaj način zloupotrijebio našu opštinu i sve naše sugrađane.

Naime, svega prije 20-ak dana poslanici DF su glasali za interpelaciju ministra Stijovića, dok mu po svemu viđenom od te iste partije koja je na vlasti u Andrijevici stiže svesrdna podrška. Kako drugačije tumačiti pojavljivanje ovog bilborda koji je u vlasništvu opštine i na kojem ne stoji bilo kakva naznaka po kojoj bi se moglo zaključiti da stoji neko drugi.

I dok čekamo razjašnjenje situaciju ko je naložio postavljanje bilborda podrške, ostaje nejasno i čiji je odraz volje da zloupotrijebi našu opštinu i sve naše sugrađane te predstavi tako snažnu podršku ministru kojem je većina poslanika u parlamentu izglasala interpelaciju i time zatražila od predsjednika Vlade da pokrene proceduru za njegovo razrješenje, zbog kako je to konstatovano, nesposobnosti da riješi katastrofalnu krizu sa kojom su poljoprivrednici bili suočeni prošle godine.

Upravo zbog razjašnjenja kompletne situacije zahtijevamo odgovor od nadležnih ko je poručilac ove reklamne poruke, da li rukovodstvo Opštine ili neko drugo lice, kao i ko je sve to platio.

Opštinski odbor DPS Andrijevica  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član