DPS Andrijevica: Organizacijom protesta podrške Rusiji, čelnici DF i Opštine Andrijevica slavili rat i agresiju

Dok većinska Crna Gora saosjeća bol i muku kroz koju prolazi ukrajinski narod pogođen ruskom agresijom koja je ujedinila čitav civilizovan svijet, nažalost jedan manji dio građana predvođen političkim prvacima u Crnoj Gori slavi i navija za agresora.

Naime, sinoć je u našoj opštini predsjednik Demokratskog fronta, koji je ujedno i potpredsjednik Opštine Andrijevica, Vesko Raketić zajedno sa svojim sljedbenicima organizovao protest podrške Rusiji i agresiji koju vrši nad narodom Ukrajine. U trenutku u kom se zastava Srbije zavijorila ispred platoa zgrade Opštine, većinski dio građana Andrijevice, zaćutao je na ovakav čin pitajući se šta je razlog podrške stradanju nevinih ljudi i djece?

Pozivamo funkcionere Opštine Andrijevica da se pozabave gorućim tema ekonomskog stanja u našoj opštini, da rade na planu i programu pomoći stanovništvu Andrijevice i unaprijeđenju njegovog kvaliteta života, te da se okane od slavljenja sumanutih anticivilizacijskih, imperijalističkih projekata kojima brukaju i našu opštinu i sugrađane.

Opštinski odbor DPS Andrijevica 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član