DPS Andrijevica: Odbornici Demokrata i SNP-a zbog fotelja podržali anarhiju u Andrijevici

Zajedničkim saopštenjem SNP i Demokrata u kojem kažu da “inicijativa o smjeni predsjednika Opštine Andrijevica i predsjednika Skupštine opštine Andrijevica ima za cilj omalovažavanje dobrih rezultata koje u posljednje vrijeme postiže lokalna vlast”, mizerno je i poltronsko opravdanje svih nepočinstava Željka Ćulafića ali i bezrezervna podrška ovom lokalnom kabadahiji.

I ne samo to, na ovaj način SNP i Demokrate, stali su iza sva četiri nakaradna neodržavanja sjednica Skupštine opštine Andrijevica, kao i danas najnovijeg, svih nezakonitih radnji koje su prethodile, ali i iza urušavanja pravnog poretka kao posljedice uvođenja anarhije u našu opštinu.

Zaista je besprizorno da ove dvije partije koje imaju svoje predstavnike u lokalnom parlamentu ne vide ništa sporno u tome što instruirana grupa građana pozamašnog kriminalnog dosijea, između ostalih i odbornicima SNP i DCG onemogućava obavljanje dužnosti definisane zakonom, Statutom Opštine Andrijevica i Poslovnikom o radu SO Andrijevica.

Današnje saopštenje razotkrilo je lažnu evropsku orijentaciju Demokratske Crne Gore jer partija koja se tako deklariše ne bi dozvolila sebi da podrži otvorenu anarhiju kakva je trenutno na djelu u Andrijevici, i da stane iza kriminalnih grupa koje sprječavaju sprovođenje zakona u našoj opštini. Imajući u vidu minuli rad SNP-a, od njih nas ništa ne iznenađuje.

Sasvim je očigledno da kada su fotelje i funkcije u pitanju, sve vrijednosti i moralni postulati, postaju slovo na papiru i uopšte ne obavezuju ni Demokrate ni SNP.

Obraćanje zajedničkim saopštenjima, sugeriše da su se i Demokrate vratile na isti put sa kojeg su i krenule onda kada su se otcijepili od SNP-a, pa ostaje istinska žal i što su se ikad i razdvajali, jer ih sklonost ka funkcijama po svaku cijenu, očigledno spaja i motiviše.

Opštinski odbor DPS Andrijevica

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član