DPS Andrijevica: Nastavlja se saga o partijskom revanšizmu od strane lokalne vlasti

Da je Andrijevica grad čuda najbolje prikazuje cijeli niz pravnih nelogičnosti manifestovan kroz odnos lokalnog preduzeća “Vodovod i kanalizacija” prema donedavno zaposlenim licima.

V.d. direktora Željko Novović, uprkos tome što mu je istekao period na koji je imenovan za vršioca dužnosti, velikodušno je uručio 9 otkaza licima koja su bila zaposlena na neodređeno na poziciji zaštitara. Ovo je klasičan primjer partijskog revanšizma koji za posljedicu može imati da u potrazi za poslom navedena lica napuste naš kraj.

Ni tu nije kraj sage o zaštiti najboljeg interesa zaposlenih, pa je samoprozvani šerif u ime Društva sklopio posao sa jednom privatnom firmom, te za njen račun angažovao nova lica koja će pokrivati iste pozicije po osnovu kojih je prethodnicima uručen otkaz.

S obzirom na to da je riječ o evidentno gruboj povredi pravnog poretka odnosno kršenju zakonskih normi, pozivamo nadležne institucije da ispitaju ovaj slučaj i adekvatno reaguju, te stanu na put hajdučiji i bezakonju izazvanom zapošljavanjem po političkoj podobnosti, uz napomenu da će naša partija pružiti neophodnu pravnu pomoć u konkretnoj situaciji.

Opštinski odbor DPS Andrijevica  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član