DPS Andrijevica: Dok zaposleni u lokalnoj samoupravi i preduzećima neće primiti svoje zarade u decembru, Opština Andrijevica trguje u Ćulafićev market

Zbog nefunkcionalnosti lokalne vlasti u Andrijevici zaposleni u lokalnoj samoupravi i lokalnim preduzećima svoju decembarsku zaradu primiće tek nakon novogodišnjih i božićnih praznika.

Tako će svi naši sugrađani koji su zaposleni u preduzećima čiji je osnivač Opština, praktično ostati uskraćeni da na valjan način sa svojim porodicama dočekaju i proslave Novu godinu i Božić.

Ovo je nažalost samo jedan od nemara vlasti na čelu sa predsjednikom Opštine Željkom Ćulafićem kojem je očigledno prioritet sopstveni džep pa je tako svoj privatni market “Karamela” odredio za dobavljača određene robe za potrebe gradske uprave.

Takav klasičan primjer konflikta interesa, koji je potvrdio i sam opštinski Sekretarijat za javne nabavke objelodanjen za period 2022. godine a koji ćemo tek vidjeti koliko je iznosio u 2023. godini ne predstavlja i ne ukazuje na ništa drugo do na jasne Ćulafićeve koruptivne radnje.

Kada svemu navedenom dodamo brojne primjere nemogućnosti održavanja sjednica lokalnog parlamenta u prethodnom periodu, kršenje zakona, Statuta i Poslovnika SO Andrijevica, kao i sprječavanje odbornika u obavljanju svoje dužnosti onda vidimo kompletnu sliku nakaradnog stanja u našoj opštini.

Sve ove opstrukcije u organizaciji jednog čovjeka, u liku i djelu Željka Ćulafića, Andrijevicu su dovele do totalnog haosa i anarhije čije posljedice trpe sami zaposleni u lokalnim preduzećima, njihove porodice, ali i svi naši sugrađani.

Opštinski odbor DPS Andrijevica

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član