DPS: Ana Novaković Đurović ministarka za revanšizam

S obzirom na to da već nekoliko dana pokušava da objasni da nije ministarka za revanšizam nego da sprovodi zakone, neka Ana Novaković Đurović objasni javnosti po kom zakonu se ne ruši objekat na pjeni od mora u Ulcinju, za koji je lokalni inspektor podnio prijavu jer je nelegalno sagrađen?

Da li zato što “zakon” tako nalaže ili zato što objekat pripada partijskom šefu ministarke za revanšizam i njemu bliskim osobama?

Da li ministarko za revanšizam jedan zakon važi za vaše političke protivnike, pa biste našu đedovinu na selu da rušite, a drugi zakon važi za vaše porodice, kumove, prijatelje, članove partije i koalicione partnere koji Vas drže na vlasti sa 1 posto podrške, da grade nelegalno po Crnoj Gori i finansiraju vaše stranke, vaše Louis Vuitton torbe, glisere, ekskurzije po bijelom svijetu itd?

Svi stanovnici Ulcinja znaju da se nelegalni objekat ne ruši jer pripada Uri, kao što se Krimovica ne ruši jer vas partija njenog vlasnika održava na vlasti. Zato prestanite da iznosite neistine o zakonitosti procedure za rušenje porodične imovine vašeg političkog protivnika, jer svima je jasno da to sa zakonom nikakve veze nema i da ste Vi lično i Vaša stranka zaslijepljeni nezakonitostima i revanšizmom.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član