DPS: Aleksa Bečić u problemu

Učenik Momira Bulatovića, PR Srđana Milića, i nekadašnji  zamjenik Milana Kneževića – Aleksa Bečić,  konačno se našao pred  iskušenjem, izazovom i problemom iz kojeg se ne može izvući  jeftinom propagandom, potrošenim frazama, “promo” tekstovima i sponzorstvima na društvenim mrežama. Umjesto da osudi svog saradnika i predsjednika Opštine Budva,  Dragana Krapovića  i ostale funkcionere njegove partije zbog prisustva na sramnoj manifestaciji, na kojoj su se čule histerične nacionalističko-šovinističke parole,  ideje o rasparčavanju Crne Gore i uništavanju multietničkog sklada, on uvredama, demagoškim  besmislicama i ispraznim frazama u koje ni sam ne vjeruje, pokušava da se nekako izvuče iz  živog blata, ne shvatajući da svakim saopštenjem sve dublje i dublje tone.

“Promo – Aleksa”, ne  prestaje da uveseljava crnogorsku javnost raznim formama demonstracije svog političkog konvertitstva. Za razliku od svojih stranačkih kolega, predvođenih Draganom Krapovićem, Bečić nije imao hrabrosti da lično pruži doprinos izradi planova  za oslobađanje  “srpskog mora”. Između ostalog i zato da se ne bi narušio  svoj “promo” imidž, u koji ulaže puno truda i novca. 

Uzaludan je  pokušaj kontrole štete zamjenom tema i  teza, što čelnici ove “promo-stranke” intenzivno rade. Vjerujemo da vam nije lako, kada su vam u noći budvanske parade nacionalizma i šovinizma,  vaši  funkcioneri u  paramparčad razbili “promo – imidž” i pokazali kojoj ideološkoj matrici pripadate. Ipak, minimun pristojnosti je da za takvu “grešku u koracima” pronađete krivca u svojim redovima i da podnesete teret odgovornosti za ono što ste uradili. Dakle, ili ne kontrolišete budvanski odbor, ili su vaši funkcioneri iz ovog grada nacionalističko – šovinističkom skupu prisustvovali uz podršku Alekse Bečića. Treća mogućnost ne postoji!

Media tim Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član