Divanović: Šaranović loš tenor iz hora SNP-ovih dječaka

Kada bi Danilo Šaranović, inače u Budvi upamćen po tome što se grčevito borio da se popne kroz prozor kako bi što prije ostavio i napustio svoje partijske kolege, nekada dolazio na svoje uredno plaćeno radno mjesto u Skupštini Crne Gore – znao bi da je ovo što je napisao danas čista glupost i bezočna laž. Doduše, niti mu je prva niti poslednja.

Ali ipak ga upućujem da još jednom pogleda moj nastup u Skupštini Crne Gore 17.06. kada sam rekao: ,, Dakle na početku, da otklonim bilo kakvu dilemu i pred poslanicima Fronta i pred ukupnom crnogorskom javnošću, ja sam poslanik iz Budve i žao mi je zbog nemilih scena koje su se jutros desile u mom gradu. Žao mi je, ako je bilo ko povrijeđen, sve su to moji Budvani bez obzira na političku pripadnost i mi to uvijek tako doživljavamo u ovoj partiji.”

Gubitnik Šaranović, hrabar samo kada potpisuje unaprijed pripremljena saopštenja, koji 4 godine ne smije da sučeli argumente ni sa jednim poslanikom DPS-a pokazao je zbilja jednu neočekivanu količinu drskosti i bezobrazluka. Braneći Budvu i Budvane od mene čija porodica je vjekovima izgrađivala i stvarala ovaj grad pokazao je da mu je obraz nepoznata kategorija a tvrdnjom da je sve ono što se dešavalo prethodnih dana ,,pristojno,, potvrdio je da je zapravo samo jedan loš tenor iz hora SNP-ovih dječaka.

I na samom kraju da poručim Šaranoviću još jednom da, ako već ne dolazi, makar gleda prenose Skupštine Crne Gore kako ne bi dolazio u situaciju da ovako očevidno obmanjuje crnogorsku javnost. Jer kako kaže izreka – ako laže koza ne laže rog.

Nikola Divanović, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član