Divanović: Ne obaziremo se na lažna istraživanja

Budvani se ovih dana zabavljaju posmatrajući vječite opozicionare kako dijele funkcije između sebe. Koliko su iskreni jedni prema drugima govori nam podatak da svaki opozicioni lider ima privatnog analitičara koji kreira željene podatke, ne bi li dokazao da je upravo on ili njegova stranka adut opozicije, te mu sleduje veći dio zamišljene vlasti.

Ovo zatrpavanje javnosti željenim podacima je do sada bilo svojstveno Andriji Mandiću i Nebojši Medojeviću ali ovoga puta u tome ravnopravno učestvuju i njihovi sljedbenici iz redova Demokrata i URE.

Naši sugrađani su ovih dana imali priliku da popunjavaju neke čudne ankete, koje su im servirane kao ankete koje sprovode moderni i mladi  ljudi sakriveni iza crnogorskih internet stranica.

Iz opozicionih  redova nam stižu i rezultati ove ankete i jasno je i njima da će one funkcije koje su podijelili ostati nedostižne. Javno pozivamo družinu okupljenu oko DF-a, Demokrata i URE da objave rezultate ovog istraživanja i da građane Budve više ne obmanjuju.

Mi u DPS-u se nećemo obazirati na istraživanja, posebno lažna, niti polemisati sa vječitim opozicionarima, već ćemo raditi na unapređenju Budve u interesu svih naših sugrađana.

Nikola Divanović, predsjednik Opštine Budva 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član