Dejan Pejović: Ekološki teror Demokrata u Mojkovcu

Dragi moji Mojkovčani,  svjedoci smo da ovih dana jedna grupica  avanturista,u  našem gradu,  pritiscima, agresivnom propagandom i upadanjem u tuđe domove, pokušava da stvori atmosferu straha. Ipak i pored  tolikog truda, kod Mojkovčana su uspjeli samo da  izazovu prezir i osudu. Ovih dana primamo poruke građana da ova neodgovorna grupica sprovodi ekološki teror po Mojkovcu, uništavajući domaćinska dvorišta i ulice partijskim novinama, koje valjda treba da nas ubijede da u Crnoj Gori nema ravnog političkoj veličini kakva je  Lažni car Aleksa Mali koga u poslednje vrijeme nazivaju i  – “hipnotisani”, rekao je Dejan Pejović kandidat sa odborničke liste ,, Za naš Mojkovac- DPS Milo Đukanović”.

Ovaj štampani izraz samozaljubljenosti lidera Demokrata, ostao bi potpuno nezapažen, da njegova neodgovorna družina ne prlja naše ulaze i ruži naše ulice bačenim i iscijepanim novinama sa kojih nam se udvara  Aleksa.
Ne razumije Bečić da ga Mojkovčani neće, da su on i njegova “S brda s dola” družina, strana tijela u ovom gradu.  Ovoga puta sa naslovne strane ovog partijskog uratka, lažni car Aleksa Mali u ravni hipnotisanog Egipćanina, senzacionalno, sa svim karakteristikama, “kartonskog kandidata”, obavještava Mojkovčane o apsolutnoj pobjedi na predsjedničkim izborima?! 

Da ga podsjetimo,  ovo nijesu predsjednički izbori, niti je u Mojkovcu raspisan javni konkurs za izbor najljepše fotografije. Lažne Demokrate, obavještavamo vas da se  u našem gradu održavaju lokalni izbori,na kojima se stranke svojim programima, umjećem ,ali i onim što su do sada pokazali – takmiče. Možete vi štampati u hiljadu primjeraka da ste najljepši, najpametniji – ali će vas surova stvarnost razbuditi 26. novembra kada shvatite da u Mojkovcu niste imali šta ni da tražite i da će Demokratska partija socijalista uprkos vašim podvalama i prevarama, nastaviti da zajedno sa Mojkovčanima razvija ovaj grad i čini život u njemu boljim i kvalitetnijim. 

Rekli smo vam i ponavljamo: vaši štampani pamfleti,  vaša ponuda da neobučena tehnička lica budu nekakvi lideri ovog grada, vaš  “s brda s dola” sklepan odbor,samo svjedoče da vi ništa ne znate o ovom gradu, te da jeftinim marketinškim trikovima pokušavate da potcijenite mudrost i promućurnost  Mojkovčana.  Komično djeluje kada sebe nazivate “novom snagom”, iako vas mi u Mojkovcu pamtimo kada ste u jaknama Srpske otadžbinske stranke kaskali u potrazi za kojim glasom više.

I na kraju jedan savjet: sačuvajte ovaj vaš partijski bilten – da  vas tješi – jer još će samo u njemu posle 26. novembra Aleksa biti neki pobjednik, zaključio je Dejan Pejović, kandidat za odbornika DPS-a u Mojkovcu.
 
Dejan Pejović, kandidat za odbornika odborničke liste “Za naš Mojkovac-DPS Milo Đukanović”

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član